Tarieven Wanneer de behandeling wordt vergoed door de gemeente, gelden de vaste tarieven van de gemeente. Voor particuliere cliënten gelden deze tarieven.

Voorwaarden en privacy

U kunt hier de voorwaarden bij gemeentevergoeding of de voorwaarden voor particuliere cliënten downloaden. Ook is een uitgebreid privacystatement beschikbaar.

Aanmeldprocedure

Om in aanmerking te komen voor de vergoeding, is een verwijzing van de huisarts of een indicatie van het sociaal wijkteam of buurtteam nodig. Zodra u de verwijsbrief in uw bezit heeft, of bericht heeft van het sociaal wijkteam of buurtteam dat u contact kunt opnemen, vult u het aanmeldformulier in. Natuurlijk kunt u ook eerst even telefonisch of via de mail contact opnemen, om informatie te vragen of om te overleggen over de aanmelding.

Bij verwijzing via de huisarts: enkele dagen tot ongeveer een week na de aanmelding ontvangt u een mailtje waarmee u een account aan kunt maken in onze praktijkportal. De verwijsbrief van de huisarts kan daarna beveiligd via de portal worden verzonden. U mag de brief ook alvast per post versturen (Nieuweweg 267, 6603 BN Wijchen). Of de huisarts kan de verwijzing met ons delen via zorgmail. De eventuele wachttijd gaat in zodra het aanmeldformulier en de verwijsbrief binnen zijn. 

Bij verwijzing via buurt- of wijkteam: vraag uw contactpersoon (de verwijzer) om ons per mail te laten weten dat de beschikking er definitief komt. De eventuele wachttijd gaat in zodra het aanmeldformulier en de bevestigingsmail binnen zijn.

Voor particuliere cliënten is het invullen van het aanmeldformulier voldoende. Wel kan het verstandig zijn om eerst even contact op te nemen, om zeker te weten of u bij 1+1=vier! aan het juiste adres bent.

Wachtlijst

Bij 1+1=vier! is er soms sprake van een wachtlijst. Deze kan variëren van enkele weken tot maximaal 2 maanden. Hieronder kunt u controleren hoe snel u aan de beurt bent.

december 2023: er is op dit moment een wachtlijst van ongeveer twee maanden na ontvangst van de aanmelding en de verwijzing. 

Kwaliteitskenmerken, beroepscodes en klachten

Wij zijn ingeschreven in de kwaliteitsregisters van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). Monique als orthopedagoog-generalist en Danielle als basis-orthopedagoog met aantekening diagnostiek. 
Als lid van de NVO zijn wij gebonden aan de beroepscode van deze vereniging. 

Daarnaast is Monique ingeschreven in het BIG-register (19926935631) en Danielle in het SKJ-register (120016052).

Tevens zijn we aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling van P3NL. U kunt de uitleg over de klachtenprocedure en het klachtenformulier hier downloaden.