Tarieven

Wanneer de behandeling wordt vergoed door de gemeente, gelden de vaste tarieven van de gemeente. Voor particuliere cliënten gelden sinds augustus 2018 aangepaste tarieven.

Voorwaarden en privacy

U kunt hier de voorwaarden bij gemeentevergoeding of de voorwaarden voor particuliere cliënten downloaden. Ook is een uitgebreid privacystatement beschikbaar.

Aanmeldprocedure

Om in aanmerking te komen voor de gemeentevergoeding, is een indicatie van het sociaal wijkteam nodig. Wanneer het sociaal wijkteam heeft aangegeven dat u contact op kunt nemen, stuurt u het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier naar het postadres of het mailadres van de praktijk. Op het moment van ontvangst wordt u op de wachtlijst geplaatst. Ook is het nog mogelijk om met een verwijzing van de huisarts in aanmerking te komen voor vergoeding. In dat geval moet u de verwijsbrief meesturen met het inschrijfformulier.

Voor particuliere cliënten is het opsturen van het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier particulieren voldoende. Wel kan het verstandig zijn om even contact op te nemen, om een indicatie te krijgen van de wachttijd.

Kwaliteitskenmerken, beroepscodes en klachten

Ik ben ingeschreven in het register orthopedagoog-generalist van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en Kinder-en Jeugdpsycholoog van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Naast inschrijving in deze twee beroepsregister, ben ik ingeschreven in het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Als lid van de NVO ben ik gebonden aan de beroepscode van deze vereniging. Ook ben ik gehouden aan de beroepscode van het NIP.

Tevens ben ik aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling van P3NL. U kunt de uitleg over de klachtenprocedure hier downloaden. Het klachtenformulier kunt u hier downloaden.