Tarieven

Wanneer de behandeling wordt vergoed door de gemeente, gelden de vaste tarieven van de gemeente. Voor particuliere cliënten gelden deze tarieven.

Voorwaarden en privacy

U kunt hier de voorwaarden bij gemeentevergoeding of de voorwaarden voor particuliere cliënten downloaden. Ook is een uitgebreid privacystatement beschikbaar.

Aanmeldprocedure

Om in aanmerking te komen voor de vergoeding, is een verwijzing van de huisarts of een indicatie van het sociaal wijkteam nodig.

Zodra u de verwijsbrief in uw bezit heeft, of bericht heeft van het sociaal wijkteam dat u contact kunt opnemen, vult u het aanmeldformulier in. De verwijsbrief van de huisarts stuurt u naar het postadres (postbus 8, 6600AA Wijchen).

Natuurlijk kunt u ook eerst even telefonisch of via de mail contact opnemen, om informatie te vragen of om te overleggen over de aanmelding.

Voor particuliere cliënten is het invullen van het aanmeldformulier voldoende. Wel kan het verstandig zijn om eerst even contact op te nemen, om een indicatie te krijgen van de wachttijd.

Kwaliteitskenmerken, beroepscodes en klachten

Ik ben ingeschreven in het register orthopedagoog-generalist van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en Kinder-en Jeugdpsycholoog van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Naast inschrijving in deze twee beroepsregister, ben ik ingeschreven in het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Als lid van de NVO ben ik gebonden aan de beroepscode van deze vereniging. Ook ben ik gehouden aan de beroepscode van het NIP.

Tevens ben ik aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling van P3NL. U kunt de uitleg over de klachtenprocedure hier downloaden. Het klachtenformulier kunt u hier downloaden.