Tarieven Wanneer de behandeling wordt vergoed door de gemeente, gelden de vaste tarieven van de gemeente. Voor particuliere cliënten gelden deze tarieven.

Voorwaarden en privacy

U kunt hier de voorwaarden bij gemeentevergoeding of de voorwaarden voor particuliere cliënten downloaden. Ook is een uitgebreid privacystatement beschikbaar.

Aanmeldprocedure

Om in aanmerking te komen voor de vergoeding, is een verwijzing van de huisarts of een indicatie van het sociaal wijkteam nodig. Zodra u de verwijsbrief in uw bezit heeft, of bericht heeft van het sociaal wijkteam dat u contact kunt opnemen, vult u het aanmeldformulier in. De verwijsbrief van de huisarts stuurt u naar het postadres (postbus 8, 6600AA Wijchen). Natuurlijk kunt u ook eerst even telefonisch of via de mail contact opnemen, om informatie te vragen of om te overleggen over de aanmelding.

Voor particuliere cliënten is het invullen van het aanmeldformulier voldoende. Wel kan het verstandig zijn om eerst even contact op te nemen, om zeker te weten of u bij 1+1=vier! aan het juiste adres bent.

Wachtlijst

Bij 1+1=vier! is er soms sprake van een wachtlijst. Deze kan variëren van enkele weken tot maximaal 2 maanden. Hieronder kunt u controleren hoe snel u aan de beurt bent.

Februari 2023: op dit moment is er een wachtlijst. Meestal kan het intakegesprek worden ingepland vanaf ruim een maand na ontvangst van de aanmelding en de verwijzing.

Kwaliteitskenmerken, beroepscodes en klachten

Wij zijn ingeschreven in het register orthopedagoog-generalist van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO, 4578). Naast inschrijving in dit beroepsregister, is Monique ingeschreven in het BIG-register (19926935631). Als lid van de NVO zijn wij gebonden aan de beroepscode van deze vereniging. Tevens zijn we aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling van P3NL. U kunt de uitleg over de klachtenprocedure en het klachtenformulier hier downloaden.